Wie ben ik

Ik ben Julio Neves Dias, echtgenoot en vader.

Ik ben gecertificeerd master coach, trainer & acteur. Ik heb jaren gewerkt als teammanager. In deze rol heb ik leiding en training gegeven aan verschillende groepen, van verschillende groottes. Iedere groep met z’n eigen dynamiek en inhoud.

Op dit moment werk ik als communicatie coach en geef ik trainingen.

Dagelijks kom ik mensen tegen die in relatie tot zichzelf of tot een ander vastlopen in de communicatie en in gedrag. Veel gehoorde vragen zijn:
‘Waarom handel ik zoals ik handel?;
‘Hoe kan ik de verbinding aangaan met de ander?’
‘Waarom lukt het mij niet?’
‘Ik weet niet wat ik wil’

Dit zijn vragen waar ik zelf in het verleden mee heb geworsteld. Tot ongeveer mijn 35ste heb ik de overtuiging gehad dat ik het zelf kon oplossen en de antwoorden zelf kon vinden. Uiteindelijk heb ik hulp ingeschakeld. Samen met een coach heb ik bepaalde zaken en gevoelens op een rijtje kunnen zetten. En dit heeft mij geholpen de antwoorden te vinden die ik zocht. Ik ben achteraf erg blij en opgelucht dat ik stap heb gezet. Tijdens deze reis heb ik tips en tools onderzocht die mij konden helpen mijn doel te bereiken. En daar heb ik tot nu toe heel veel aan gehad. Als ik toen wist wat coaching voor mij had kunnen betekenen, had ik veel eerder hulp ingeschakeld.

Naast mijn eigen levenservaring heb ik verschillende opleidingen gevolgd, die mij hebben gemaakt tot de coach die ik vandaag ben. En daar ben ik trots op. Het is een reis die ik gemaakt heb om mijn competenties te verscherpen. Tegelijkertijd ben ik tijdens deze reis met mijzelf bezig geweest en heb ik nieuwe dingen over mijzelf geleerd. Win-win dus! En ik ben nog niet klaar. Want als er iets is wat ik heb geleerd: "In iedere levensfase van je leven kom je emoties en gevoelens tegen die jou van je stuk brengen. Maar ook deze zijn het onderzoeken waard."

Je bent nu eenmaal wie je bent en dat maakt je juist uniek en mooi als mens.